Monday, 7 May 2012

sorry lo!

Salam satu MALAYSIA..hukhukhuk
Lama sudah rasa tak hdate belog nie...
Padahal baru beberapa bulan jer kowt
hahaha..dan finally kesssss yg hari tuh da settle...amin sume ok dah...

Oueky oueky today bukan nak cite pasal kes rituh tapi pasal

ADA ORANG TERASA DENGAN STATUS SAYA DI PESBUK HARI NIE!! Motoif dye?.?aku pown tak tau....



oueky korang tgk status FB aku tuh.....
aku pow tak mantion nama sapa dlm tuh ken...so apehal dgn mamat tuh nk terasa sgt...
hahaha dye ingat,dye sorang jerk ker yg barkawan dgn aku...
tuh da satuhal.....pasuh dye boley bantai ckp aku nie lagi teruk dari perangai dye..
MOTIF????
hahah aku gelakkan jerk sebab aku tau perangai aku cm ner..memang aku pny perangai teruk.Tapi seteruk aku tak dek lah smp aku tak kenang budi ape lah...
Nie satu lagik..pown tak puas hati..knape org yg sama jerk yg tak puas hati nie pown aku tak tau.....
Lagik pown aku buadd status tuh tuk public bkn ntuk dye pow..haiyak siap remove aku dari friend list dye lagih tuh yang klaka...hahaha 'Der wa ta kesah pown lu nk remove wa ke ape nty lu add wa blk'....
BTW aku nk mintak maaf pada korang sume if aku pny status tersentuh or buadd korang terasa dan tersentap...as long as i not mantion any name n my status so i not meant it u!!
Jadiknya kepada sesiapa yang terasa aku mintak maap sgt2 hokey..kalo ade yang terasa or tersentaap just let me know houeky...
BTW i'm so sorry...i'm not a prfect person to do anything ya....