Monday, 30 May 2011

'mancing??cm pelik jew aku nie"

Dalam sejarah aku g mancing waktu malam.....
hantu pny kawan.......
aku da rugi byk awk tau..
eeee DARAH aku,aku derma kan at NYAMUK..
heheheheh
but sy happy gilew coz g nan awk
and 2 owg kawan awk yg aiyak...tahap dewa pny sengal..hahahha
mancing pny mancing dapat ler seko  dua
aku pown x tau uh ikan pew..
hahaha...
kecik sgt kowt tp yg aku tau warne marah...
ikan kekek..hahaha
ko ado???dye sowg jew ade...seb bek aku x tau name ko lau x name ko pown aku taip at sini...
hahahahaha
tepat jam 10.30 aku lari bersama pak cik ku
hahahah
ko giler dok dalm gelap b'4
da ah aku sowg pompuan kang x psl2
mereka b'3 d'madu kan oleh aku..
hahahahaha
but aku happy giler2 coz pg td aku dpty
fling kiss yg pertama dari si dye...hahahah
ko ado??
hahahah..
OPS!terlepas sudah..hahahaha
oueky lah smp sini jew nty aku update ag yup...hahaha
bubuy....

Friday, 27 May 2011

~hihihihi~

Saat yang ditunggu2 da tibe
hahahahah
malam nie jiran aku @ Kak Udy
akan d'nikahkan dgn pasangan nye...

uHhhhh
aku happy sgt2...
tp dalam masa yg sama aku pown sedey ga...
coz....
aku da ckp at kak udy aku aka nikah dlu...
tp alammk x kesampaian....
ape ley uat da x dew jodoh an.....
aku harap aku xnangis malam nie...
coz aku nie da ah ciwek..hahah
yew lah...sedey kawan aku nk nikah.
tp awk dok sengsowng....
arggg.....
sedey emang ah sedey
tp aku kene kuat..hehehe..
lau aku dew power aku nk blk ko dalam hidup aku....
tp aku xdew power hanya ALLAH saje ley wat cm uh....
tp x pew ah aku tau ko happy nan POMPUAN tuh skunk an.....
aku harap hari ni.esok.lusa dan slamanya ko happy nan pompuan uh..
eh POMPUAN.....
eeeee x ley gak nk kepoh2 at sini nty owg bace...huhuhu
weyh POMPUAN
ko jage ah jantan tuh lek lok...
lau ko x jage lek lok nty ko lak yg d'madu an
dan aku at sini gelakkan ko..hahahahah
padan muke ko...........
happy lah ko nan dye eak...
ang one morething..
nty lau kowang kawen JEMPOT ah aku
aku pown nk rase nasik minyak kowg oueky....
kepada yg pernah bertahta at hati kau uh...
jage2 lah eak aku pny gile da dtg jgn smp aku muncul blk depan ko yup...oueky...bubuy....
next week aku up date ag lah.....

Tuesday, 24 May 2011

in memory.........

saat aku menamat kan pelajaran aku di S.M.K.T.G
dan dianugerahkan DIPLOMA

2008



kenangan kembali mengusik jiwa
apabila aku melihat kembali gambar2
sekolah dlu2.....

hahahahahahaha

nie lah dak2 kelas aku time aku form 3.......
3 UTAMA tau..hehehe
saat2 aku dan kengkawan aku NAKAL2
siap kene rotan nan cikgu KALID kowt..hahahahah




ha nie pown time form 3 gak...owg len sebok blaja yg aku sebok jadik camerawoman ntuk amik gamba dowg.....
hahahahahha......kenangan yg indah ler time at sekolah.......

dan tiba lah masuk form 5........
aku cm bese ah g sekolah...
5 taun berturut-turut aku samae klass nan si NURDILA AZREEN,JUNE JAMIL,MEERA AHMAD......ko ado???hahahaha syok gak time uh aku d'lantik menjadi PENOLONG KETUA KELAS......walau pown penolong tp perangai aku x cm penolong pown....kalo da KETUA KELAS pon ponteng kelas nie kan lagi aku..hahahahahha....seteruk2 kelass aku tu pown tiap2 minggu di iktiraf KELAS TERBERSIH.huhu!!
bangga siot........sampai sini dlu nty adew gamba bru2 aku update ag..hehehe...windu lah at kamo sume.....tp apew kan daya ada yg da menyombong jew...ah bia ler janji kowng bahagia itu da cukop buat aku..luv u all..muuuahks...




Wednesday, 18 May 2011

bersama yang tersyang..heheheh

hari ini aku nk citer tentang kawan-kawan aku.....
malam tadi aku dapat panggilan dari ShibChan dan dye berkata

ShinChan: 'bedah jadik x lepak mlm nie?'
Adah: 'ha'ah...aku try contact my friend dlu......
(dalam suasana aku kelaparan aku try telepon kawan aku)
Adah: 'Kudut ko ada dimana??....nak lepak x??'
(dengan suara malas dye)
Kudut: 'aku ngah study ah nk exam'
(dengan kecewa aku membalas jawapan-nyew)
Adah: ermmm....oueky......

then aku tersms en fathi..
dye bg tahu yg dye keje then blk kol 11 PM bley??
aku pown membalas lau sempat ko datang ah.....

aku memecut  Honda e kali 5 aku ke rumah June Jamil....
'Asslamualaiku...........June....'
mak ai ini pompuan blom mandy ag kew??hahahah
aku minta dye call Nurdilla Azreen @ Gemook...hahaha

June: 'Ko nak lepak x??
Gemook: 'da lambat la...
June: 'ala kejap jew...nty kol 10 ko blk ah...
Gemook: 'skunk pown da nk kol 10 pm....
(aku ckp at june...9.30 pm pown lowm ag nk keco kol 10 pm)
Sekali jam bapak dye ler...

hahaha
akhirnya aku berjaya samapai di AISYAH....bersama
June Jamil......
dan


Redha Rosli (Selaku Abang Encem)heheheh



Shin Chan(Selaku Abang Shomel)

dan

Fathi(Selaku abang Macho)kowt..hahahah


ops!dan satu lagi abang ehem...ehem....


Baem Dagu....


aku melepak kan diri aku bersama mereka sehingga pkul 12 AM...walau pon sok aku nk g keje...hahahahaha
terima kasih kamo sume.....

Kepada cik Nurdila Azreen @Gemook



And


fyFy Full..

 Rugi nyew kamu x ekot pecah pewot aku melayan mereka semua...tp dont worry.....yup next time kite lepak ag yer..hahaha....
da ah smp sini jew len kali aku up date ag yup...aku da penat taip da nie..panjang sungguh cerita ini..oueky luve u all lah..hahaha..muaaaaah...:-)













Saturday, 14 May 2011

kAmU

Tak kan pernah habis airmataku,
Bila ku ingat tentang dirimu,
Mungkin hanya kau yang tahu,
Mengapa sampai saat ini ku masih sendiri

Adakah di sana kau rindu padaku,
Meski kita kini ada di dunia berbeda,
Bila masih mungkin waktu kuputar, kan kutunggu dirimu

Biarlah ku simpan, sampai nanti aku kan ada di sana
Tenanglah dirimu dalam kedamaian
Ingatlah cintaku, kau tak terlihat lagi
Namun cintamu abadi

Wednesday, 4 May 2011

dadada

try to smail again!
good adah good.....

walaupon luka di hati ssh hilang tp
kamo terpaksa melupakan nyew
demi kebahagiannyew....

huh!tq to my lovelly frend
 FyFy Full

         AND

June Jamil..

coz downg da wat aku happy sgt2
and sebab downg lah aku ley senyum kembali...
hahaha
tq sayang kamo semua....
2 insan yg xdpt aku lupakan...
ops! sebenayr nyew 3 lah..
yg ag satu tuh mmg ssh untuk aku lupa-kan...
tp aku mst kne lupakan dye...

dont look back..