Friday, 29 April 2011

sebagai kenangan yg t'indah...

Jawapan yg tidak pasti d'jawap.....
Logik-kah semua itu?



andai aku tahu begini jadi-nya
Tidak akan aku menyayangi-nya...
Tidak akan aku mencintai-nya
Tidak akan aku menyukai-nya

EEEE
SAYANG yg terlebih telah ku beri-kan pada-nya..
SAYANG itu lebih dari segalanya....
ish!bodo  sgt diri ini...

segala dosa ko aku maaf an
aku harap dye lebih baik dari diri ku ini
minta -nya supaya jaga ko untuk aku OUEKY?
segala makan dan minum ko aku halal kan
segala perbuatan ko paad aku tuh aku rela-kan

Walaupun SAYANG aku pada ko tetap di'hati aku juga berharap agar KAU BAHAGIA BERSAMA'NYA.
SAYANG aku tidak akan luntur pada ko.....
tapi apa'kan daya an ko da jadik milik owg yg SEMPURNA bagi ko....dan aku harap ko tidak-akan melukai hati-nya seperti ko melukai hati aku....

Dengan hadir-nya dya aku harap ko akan dapat melupa-kan aku
yg sedey melepas-kan pemergian mu.....

MOHD HAMIDI aku x tau nape aku still SAYANG at ko ag...
tolong aku untuk melupakan semua tentang ko dalam ingatan aku.....

I STILL LOVE U BEB...
selamat tinggal sayang.!

Thursday, 28 April 2011

Tersangat SENGAL....

pada 28/04/2011

aku dapat tahu owg yg aku SAYANG selama nie CURANG.!
gile x gile an...aku KECEWA sgt2 ngan dye......
aku tau ah dye da sng skunk nie...

EEEE
lau ye pown ko da jmp POMPUAN yg lbh baik dari aku
cube ah ko b'terus terang..
ssh sgt kew nk b'terus terang?????!
ko gak yg mengajar aku untuk b'terus terang
tp ko sndri x wat....
lau aku luah an at cnie aku x dapat papew an..

HA!
AKU cume b'harap agar ko bahagia b'sama yg TERSAYANG......
aku pown b'harap agar ko dpt m'lupa an aku
DAN
aku juga akan m'lupakan ko...
and lau satu hari aku dapat jmp ko aku harap ko x kenal nagn aku.
SELAMAT TINGGAL BEB!



%&^$(*&&^%^***

Saturday, 23 April 2011

TERLEPAS SUDAH.....

HYE..
semalam saya t'chat dgn KAWAN baik saya juga merangkap ABANG saya...hahahha
kami da t'lalu lame x jmp...
dye bz,saya pown bz..hahah

HUHU
  SHAHROL NIZAM....

ha nie lah dye yg merangkap segala nyew....

OPS!
windu at dye sgt2 da lame x gado nan dye,windu nak g dating nan dye,
hahaha
sume nyew windu ah...

HUHU...
maybe dye bz nan study dye kowt an...
ha dew ku kesah...
yang aku tau aku windu at dye...
hahah

LALA....
oueky lah pak cik hope u
HAPPY2,SEHAT2,KUAT2,
and jangan SOMBONG2 oueky...
hahaha

LUV U LAH pak cik.hahaha

Tuesday, 19 April 2011

rInDu...:-)

hahahah.....

hari nie aku rasa windu sgt...
first at my SAYANG-lah an....
second at FAMILY2 aku yg uh dok jaoh2 dari aku...
third at sume KAWAN2 aku....

huh...

Tapi yang paling aku windu adalah at my SAYANG........
aku rase da 2 1/2 bulan aku x jumpa dye...
agak-nyew...apakah kabar nyew yew......

hhahahah...

MAK saya cakap...'BIASA-LAH LAU B'CINTA MMG CM NIE'
tapi x-kan lah lame sgt x b'jmp tuh an???

adoyi.......

pabila lihat my BLC 9**7 tuh t'ignat at my SAYANG...
patutkah aku ke rumah-nyew...
dengan muka selumber ajak dyew kuar???
atau patut-kah aku b'diam dan menanti-nye dtg dan______???

HUHUHU.....
terasa t'amat windu at KAWAN2 sayang yg membz an diri mereka..
hye....
nk ajak lepak pown ssh...patut-kah??
nanty kalu x d'sapa kata-nya sombong.....
tapi kalu d'sapa...mereka buat tak tahu jewww.........
patut-kah????

kewinduan ku makin membara apabila melihat KAWAN2 ku happy d'luar sana....


TETAPI....
kepada my BFF beb dont think so much...
i tau u skunk ngah penin right.....
so lebuh baek u teng an fikiran kamu...untuk menghadapi
HARI esok...oueky sayang...huhu
(JACKY LIM)

Monday, 18 April 2011

PAGI YANG iNdAh

Pagi yang indah apabila.............

My SAYANG ABU HAZIQ
telah menghantar pesanan ringkas d'telephone

katanyew...

mowninkkkk.....
kakak adah buley hantar pegi sekulah x??
seawal 7.15 am
dye menghantar pesanan itu....

dan aku pown bagun menghantar nyew ke sekulah....
dan agak terkejut juga apabila
SAYANG aku mengtakan....

AWAL-nyew kakak saya bangun...

huh....

kurang asam punya budak...
da la suo owg anta g sekulah..
lagi dye perli2 kita....





dan aku berkata pada-nye....
SAYANG lepas nie suruh AYAH hantar awak pegi sekulah yew....
jangan kejut-kan kakak pagi2
sebab kakak ssh nk bgn pagi...

SAYANG ku berkata..
ala...ayah pown ssh bgn pagi la kakak
so kakak yg g keje awal
jadi-nyew kakak lah yg hantar...
heheh

but for u SAYANG
kakak pown buat lah.....
huhu:-((

lub u lah SAYANG.........

Saturday, 16 April 2011

aku rasa BERSALAH.......

HUH....
hari ini adalah hari pernikahan kawan ku yg ku sayang....
aku xdapat bersama nye di hari yg bermakna bagi kawan ku itu...

ERM....
aku just nak ucap
SELAMAT PENGANTI BARU,
SEMOGA KEKAL HINGGA KEAKHIR HAYAT.
INAGT HANYA MAUT YANG DAPAT MEMISAH KAN KITA....
SAYANGNI LAH DYE SEPERTI MANA DYE SAYANG AT KAMU...

adoyi.......
bro sorry sgt2 ak xdapat follow...
hope sok kte dapat ag lepak cm selalu......

......
luv u la beb....

semoga kekal hingga ke akhir hayat yup...
dan cpt2 la
dapat baby yg shomel2....