Friday, 28 October 2011

KERNA KU SAYANG KAMOO





Salam...jumpe lagi kita d'blog haku yg..hehehe
skunk nk story pasal ape yg da berlaku.....
oueky aku mmg xtau menda nie punca dari sapa..
aku mengaku yg aku pown ade slh nye.......
to MOHD tq sgt2....kao tolong aku
coz skunk aku daa tau sape yg aku harus percaya tuk aku berikan cinta aku nie....
Tq to kau jugak MOHD coz time aku sesak-sesak cm nie mmg kau selalu yg ade d'samping aku....
aku xtau cm ner nk bls budi bek kau nie...aku harap tuhan berikan jalan tuk aku balas blk sume yg kau
wat at aku....

To HIM...aku xtau kenapa kau wat aku cm nie...dan aku xtau ape yg kau nk sebenarnya...xpe aku maafkan kau dari hujung rambut smp hujung kaki....
aku tau aku pon ada wat salah at kau jugak...
tp pls la bg tau lau care aku nie kau xsuke atau ape pown lahkan..
aku xtau nape saat aku btol2 sayang at kau dan da mule percaye at kau ada jer menda yg buat relation kita jadik xbest kan...ntah lah aku xhabis pikir pasal menda nie weyh..
oueky firtsly maybe kau da jumpe WANITA yang sesuai tuk kau kan??
dan aku nie hanya pengisi hati kosong kau semasa/di saat kau mencari yg terbaik tuk kau...
aku mengaku yg aku byk wat slh at kau...tp aku xtau ape kesalahan aku nie..
aku tau aku xsepadan tuk kau.....

maaf kerana aku terpaksa membuat engkau benci at aku coz aku terlalu syg at kau sgt2
maaf kerana aku terpaksa membuat kau benci at aku sbb aku xnk kau terluka sebab aku...
maaf kerna aku terpaksa membuat kau benci at aku coz aku terlalu mencintai kau..
maaf aku terpaksa membuat kau benci at aku sebab aku nk yg terbaik dari yg terbaik tuk kau
maaf aku terpaksa membuat kau benci at aku coz aku xnk kau menderita sebab aku
maaf atas segalanya kerna bukan niat aku tuk membuat kau jadik cm nie..
aku buat kau benci kat aku sebab aku terlalu syg at kau...

aku harp suatu saat nanty kau tahu ape sebenarnya niat aku paksa kau membenci aku
aku juga minta maaf jika ada kekurnagn pada diri ku
aku munta maaf atas segala kesalahan yg aku lakukan pada kau....

sememangnya aku tidak inginkan perpisahan tetapi aku tidak tahu kenapa engkau menguju aku sebegini rupa...hanya ALLAH yg akan membalas jasa baik kau tuk hayat ini......

aku harap agar suatu hari nanty engkau akan ketemu dgn WANITA yang btol2 suci dan baik disisi engkau.....
semoga segala penipuan engkau ini akan menyedarkan DIRI AKU YG LEMAH..

P/S"MOHD S<--------------> terima kasih atas segalanya yg kau lakukan tuk aku....agar engkau bahagia..da mungkin aku akan pergi jauh dari hidup engkau bila tiba saatnya nanty...
dalam............

Thursday, 27 October 2011

MOHD aku mintak maaf....

Salam...jumpe lagi lah kita d'blog yg hehehe

Firstly aku nk mintak maaf at MOHD name sebenar uh.....
sowy maybe msg mlm td agak menghot kan kau at aku kan...
hahaha xde ah mlm td mmg mood aku kurang bekk.......
sowy beb......skunk HOOTAK aku pown da nek biol cm hootak kau gak....
xpe nty 18/11/2011 kite celeb bufday kau dn aku yup..heheheh...tanda mintak maaf ler....da jgn harap aku nk pujuk kau..hehehe...aku ni (*&$% kau jer bkn (*&^ kau hahaha...
BTW sory ah bro xde niat pown aku nk tny soalan cm uh kat kau...aku tau kau masih ingat at aku lagi kan lau x,heheh xde ah kau sebok2 nk jumpe aku hari tuh kan...hehehe
BTW aku mintak maaf sgt beb.......
pas nie aku xtny ag da....dan kau buley lah hantar msg byk mane pown at aku...aku janji aku akan eply msg kau..heheh.....

Tuesday, 25 October 2011

WOMAN

If you kiss her, you are not a gentleman
If you don't, you are not a man
If you praise her, she thinks you are lying
If you don't, you are good for nothing
If you agree to all her likes, you are a wimp
If you don't, you are not understanding
If you visit her often,she thinks it is boring
If you don't , she accuses you of double-crossing
If you are well dressed, she says you are a playboy
If you don't , you are a dull boy
If you are jealous, she says it's bad
If you don't, she thinks you do not love her
If you attempt a romance, she says you didn't respect her
If you don't, she thinks you do not like her
If you are a minute late, she complains it's hard to wait
If she is late, she says that's a girl's way
If you visit another man, you're not putting in "quality time"
If she is visited by another woman, "Oh it's natural, we are girls"
If you kiss her once in a while, she professes you are cold
If you kiss her often, she yells that you are taking advantage
If you stare at another woman, she accuses you of flirting
If she is stared by other men, she says that they a just admiring
If you talk, she wants you to listen
If you listen, she wants you to talk

aku sakit hati nan kau!!!

Salam Jumpe lagi...
hari ni aku just nk story tentang KETIDAKPUASAN HATI AKU terhadap seorang LELAKi yang dulu bergelar KEKASIH aku...

WTF! la weyh...kau pny ayat bkn men nk berbunga2 la bagai kan....ha!!xrelak plak lak kan kau ckp at aku now kau tgk skunk....kau da sayang at dye...After &*^%$#K kau nk tinggal kan dye??mmg xlah weyh....
*(&^%$ sume same jer.....dulu ckp bersayang2 lah kan berindu2 tp skunk sendiri mau engat la bro....
xrela tp kau ckp nikah atas dasar CINTA!!
Oueky aku mmg xpatut nk percaya LELAki cm kau...xpe maybe hari ni hati aku...xmungkin suatu hari nanty hari kau plak...mmg aku xmengharap pown hari tuh akan tiba...coz aku xnk tgk kau menderita......
Now aku tau aku da xbermakna bg kau...YES!!!!!aku sedar aku nie mmg xlayak  tuk kau.........terlalu byk kesalah yg aku telah buat.....tp aku mmg xpuas hati nan kao!maaf aku xley nk ckp dpn kau coz aku xnk kau terluka maybe suatu saat nty aku akan ckp dpn kau yg aku sakit hati giler nan kau...atas ape yg kau da wat kat aku.......
lau ye pown kau sayang sgt at dye xyah la ckp dpn kau yg tuh ini bagai der!!
kau nk hantar dye ke klinik pown kau nk ckp at aku pehal!!!kau engat aku ni pendengar setia kau ker????
yang kau g bg tau aku in law kau membebel kat kau sume uh wat pew???ingat aku xde perasaan sakit hati kew???or kau mmg nk wat aku sakit hati???kau mmg cm nie kew???suke men kan perasaan PEREMPUAN??????buang mase aku jer lakan selama nie percaye at kau...cm &*^% la weyh!!!..pas kau bace blog aku nie kau nk mara ker nk ape kew kao pny pasal lah oueky!!sbb aku da xtahan kau dok citer tuh ini pasal pompuan tuh lah parent-in-law kau lah....kalo hati aku nie hati batu kao ley la citer at aku...ag pown lau dulu aku xpnh nk sayang kau boley la kao citer nie sume!!!masalah dye skunk kau tuh penah jadik SEPECIAL aku la &*^%..........kau tau x yg aku sakit hati biler kau citer pasal pompuan tuh and parent in law kau tuh.....
tp aku diam jer la kan...aku pown layan kan jer coz saat kau bg tau aku sume tuh aku ngah blurr mmg aku layan kan jer tp biler aku bace blk cm &*^% la weyh...hati aku sakit giler kau tau x??????
aku xtau nape aku sakit hati giler at kau...owh yes...aku tau sebab kau hari2 dok citer yg best2 jer pasal perkahwinan kau tuh kan....WTF la weyh!!!!!!lantak kau la pasnie aku mls nk amik tau pasal kau coz makin lame aku sayang kat kau makin sakit hati aku kau tau x???!cm (*&^$ jer la weyh............da aku harap pas kau bace ni kau xyah ah nk citer pae bagai tuk wat aku sakit hati nie...aku da mmg sakit hati nan kau pown weyh...

P/S:aku akan sentiasa mendoakan kebahagian kau even aku menderita atas sakit hati yg kau tinggalkan...!

Monday, 24 October 2011

WANITA ini....





Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Ke mana pun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemana pun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

WANITA ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
WANITA ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…

Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu…

Copy&Paste.......

Tuesday, 18 October 2011

Aku Cinta Padamu

Pertamanya,
“Aku cinta kamu’
Biar kata – kata itu mendahului
Biar kamu tahu
Betapa aku menyayangimu
Di seluruh ruang hati
Kamu saja yang menghadiri
Kadangkala hatiku sakit
Bukan kerna kamu yang mencalarnya
Bukan kerna kamu tiada di hati
Kerna aku ingin kamu ubati

Adakalanya kamu tidak peduli
Kamu langsung tidak mengerti
Betapa pedihnya hati ini
Namun aku mahu memahami
Kamu selalu menjadi marah
Hingga hati aku menjadi susah
Namun, kamu lagi resah
Biarlah aku yang beralah
Kamu yang aku cintai
Hatimu tidak akan aku lukai
Biar kamu marah, sedih dan menangis
Sayangku tak mungkin akan habis

Aku akhirikan,
Sebuah ungkapan,
“Aku cinta kamu”

Monday, 17 October 2011

Kamu


Kamu,
Maafkan saya kerana terpaksa memendam rasa ini.
Kamu tahu,
Ianya bukanlah sesuatu yang mudah.
Tapi saya harus tegarkan hati untuk terus melalui semua ini.

Kamu,
kadang-kadang saya rasa tak kuat sangat untuk terus berpura-pura.
Kamu tahu,
Ianya amat sukar untuk tersenyum seolah-olah saya redha dengan semuanya.
Tetapi saya harus terus melawan rasa yang ada dihati ini.
Saya bukan yang sempurna.
Saya juga bukan yang menjadi pilihan utama.
Tapi kamu, saya akan sentiasa ada untuk memastikan kamu bahagia.
Biarpun kehadiran serta kewujudan saya tidak nampak di mata kamu.
Tapi saya senang andai kamu bisa terus tersenyum.

Kamu,
Saya tidak suka melihat kerutan di dahi kamu.
Serius, ianya tidak sesuai untuk kamu.
Saya akan runsing bila kamu jadi begitu.
Seandainya saya bisa memberikan senyuman saya di wajah kamu.

Kamu,
Saya senang bila kamu boleh kembali tersenyum,
Biarpun yang menjadi punca senyuman kamu adalah seseorang yang lain.
Saya faham dan memahami kenapa kamu memilih dia.
Kerana kehadiran dia lebih bermakna pada kamu.
Seperti kamu menyayangi dia, seperti saya menyayangi kamu.
Bezanya, dia juga menyayangi kamu.
Tapi saya, hanya saya, diri saya, dunia saya.
Yang menyayangi kamu.
Tidak di dunia kamu.

Wednesday, 12 October 2011

Rindu sangat dekat kau nie.....

Salam...jumpe lagi kita d'ruang yg agak ntah pape ntah nie..
hehehe..
ade aku kesah blog aku....

Berkisahkan gamba d'atas.....
Oueky siyes....nie..
aku windu giler2 at kao....
walaupon har2 kau berlegar2 d'depan mata aku,
bau kau yg berlegar2 menusuk hidung aku yg agak kembang nie kan....
walaupon aku dapat tgk kau hari2 tapi 
hati aku tetap rase kehilangan kau
hati aku tetap windu sgt2 at kao...
aku harap one day we can be friend cm dulu
aku nk mintak maap at kau
wat masa nie aku xley nk bercakap nan kao..
aku pown xtau nape...
aku mintak maap sgt2 weyh....
aku tau kao pown agak marah gak kan nan aku coz kao ckp aku wat xlayan je...
sekali lagi aku mintak maap.....
dan hanya satu je yg aku nk kao tau 
is SEKARANG aku sangat2 RINDU at kao...
aku xtau cm ner aku nk lepaskan windu aku tuh at kau...
biarlah aku pendam sendiri...
dn one morething yg aku nk kau tau lagi is...
SEKARANG aku rase betol2 SAYANG at kao...
aku harap kau bahagia di luar sana tanpa aku lagi d'sisi kao...
salam sayang
insan yg amat merindui mu......


Monday, 10 October 2011

DIMANA PENGANTIN LELAKI KU????!

Salam..Jumpe lagi....

Today just nk carik d'mana pengantin LELAKI saya??!!
 see aku dok atas pelamin sowang2......
d'manakah pengantin lelaki ku ini?????
sayang mari la...(ee gedix sudey)
hahahahaha...
tgk da bape lame aku tunggu 
smp da pnt muke aku tunggu pengantin lelaki aku nie...ish!!
kepenatan aku tunggu xmuncul2 pown...
actually ade ke pengantin lelaki aku??
hahahah mmg xdwe lah kan..
cis acah2 je nie..
hehehehehe
pengantin xrasmi pelamin nie
aku ler yg rasmi dulu..hahaha
SELAMAT PENGANTIN BAARU...
bye..


Tuesday, 4 October 2011

Firts Bufday Present From My askar2....

salam...
jumpe lagi...oueky kali nie nk story mory pasal......
smlm....
tq to all my ASKAR-2 tuh coz sudi teman aku g tgk movie lah kan..heheh
yg lagi2 paling best is....

 Nampak 2 natang nie??yg kale unggu tuh cute kan??hahaha...
dan buku tuh..hehehe
cm best walaupon aku xpenah bace buku citer
komic uh bese ler...
taraaaaa...
amik kao...
HADIAN HARI JADI kau..lalala
kamoooo lah paling aku sayang coz kamooo lah yg first bg aku hadiah..lalalalla...
ha amek kao...
tanda harga pown xbuang ag...hahaha
da kantoi bli yg murah..hahahah
tp ade aku kesah yg penting ikhlaskan??hehehe
da last sekali g tgk citer
nie.........
hahahah lawak tahap dewa lh mlm td...
otw blk ternmpk mcd then
kamiii g mkn lerrrrr
kau tgk mak ai....
sepah gilerrrr la kan..hahahahha

GCB 4 set amik kao...pokai aku last2nyew la kan..hehehe
but aku happy oueky la kan..hehehehe.....
cm bese aku akan bergamba with my askar2 tuh....
ade rupe cm kekasihan aku kan??hahahha
dont worry dye adk aku..hahahhasame x kamiii ber'2???hehehe



nk nk lagi..hahaha....muke aku nan dye je lebey nie...hahahha
last2 aku bergamba nan hahahahah
hahaha
cm &*^%$ lah tangan kao nie kan...hahahha
goyang tahap dewa nie...heheheh
but tq to my lovelly2 adk coz kao ler yg tolong snap pic kamii kan...
nape dye xde dlm pic sume nie???
katenyew'aku terlalu macho'
aku ckp blk...
kau terlalu hancooorrr..hahah
itu lah kesah nyew...
sebelom aku merepek cm ank cine makan kerepek...aku say bubuy 
hahaha







Saturday, 1 October 2011

Jika Itu Takdirnya...





Tanpa aku sedari air mate aku jatuh dipipi kerna seorang lelaki yang aku harap boley menjaga aku untuk seumur hidup aku....
Katanya jgn lafaZkan selamat tinggal pada nye kerana dye tak nak semua ini berakhir dgn tangisan,kesedihan dan air mata.......
Aku mengalah bkn kerana aku kalah tetapi aku mengalah kerana kebahagiaan dan tanggungjawab nye yang harus dye laksanakan......
Aku melepaskan nye bukan kerana aku tidak mencintainya
Bukan kerana aku tidak sayang akan nye tetapi aku melepaskan nye untuk masa depan dan maruah nye........aku tidak rela melepaskan nye kerana aku teramat2 mencintai dan sayang akan dye tetapi dye bukanlah jodoh untuk aku d’dunia ini....

Aku akan melupakan nye bukan kerna aku tidak sayang akan nye tetapi aku tidak mahu menjadi perosak baginya dalam ape jua keadaan pada masa itu.
Aku tidak menegurnye bukan kerna aku sombong padanya tetapi aku tidak mahu melihat dye sedih dan aku tidak mahu kenangan lame menghantui hidup nye kelak bersama keluarganya.....
Aku tidak memandangnye bukan kerana aku benci akannye tetapi aku tidak mahu wajah ku sering terbayang di mata,dan ingatan nye.....

Aku harap engkau akan faham akan PERASAAN aku sekarang.........aku terpaksa menipu kau dlm byk cerita mlm tadi kerana aku tidak mahu kau turut bersedih atas apa yang melanda HUBUNGAN kite.....Dan aku akan sentiasa mendoakan kebahagian kau untuk kehidupan baru kau....jangan berubah fikiran dalam ape jua keadaan.....terserah padamu tetapi aku rase lebih baik kau berjauhan dgn aku kerana aku tdak mahu engkau ingat akan aku lagi.....

P/S:Hargailah insan yang benar-benar mencintai mu selagi mereka masih ada disisi kamu.....