Wednesday, 29 June 2011

ANDAI ITU TAKDIR NYA..............

Dahalu cinta kita b'bunga........
(sambung sendiri lah)

Oueky today nk sotry mory lah cikit.....

tgk entry aku uh...so ade kene mengena lah tuh..hehehe.....



awal PERCINTAAN
cinta kita penuh dgn 
gelak ketawa,
gurau senda,
hormat menghormati,
saling menyayangi,
bertolak ansur......

disebab kan 
KELUARGA,
SAHABAT,
kini kau telah berubah dan
aku hampir tidak mengenali kaw......
aku ingin benar2 bersama kaw..
telah ku curahkan segala sayang ku pada kaw..
tp ini balasan nyew pada aku.............

ANDAI INI TAKDIR NYA.....
aku merelakan pemergian mu...
walaupon kaw harus bersama insan len...
walaupon aku harus MENIPU diri ku ini...
walaupon aku harus menahan kesakitan ini....
cuma ku berharap agar kaw BAHAGIA 
di samping insan len...........

ANDAI INI TAKDIR NYA..........
aku akan bersdoa unutuk kebahagian kaw.....
ANDAI INI TAKDIR NYA
ingat lah aku disetiap sudut ruang hati mu itu.......

Tuesday, 28 June 2011

Kalau satu hari kau menangis , bagitahu aku , aku takjanji nak buat kau tersenyum , tapi aku boleh menangis bersama kau :')
Kalau satu hari kau ada masalah , kau bgtahu aku , aku takjanji nak bagi penyelesaian , tapi kau boleh kongsi dengan aku :')
Kalau satu hari kau nak pergi berjalan , bagitahu aku , aku takjanji nak halang kau tapi ...................................., aku boleh teman kau :')
Kalau satu hari kau perlukan seseorang untuk mendengar cerite kau , aku janji aku akan ada untuk kau :')
Tapi kalau satu hari kau perlukan aku , dan aku tiada , mungkin kerana Allah lebih memerlukan aku :')

Salam sahabat :') hantar kepade sahabat kau seberape ramai yang kau anggap sahabat , kalau aku jugak sahabat kau ♥ hantar lah balik :)Lihat seterusnya.......
 
copy& paste from
Bellynda

Monday, 27 June 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU KAWAN KU!

Hye...jumpe lg kite d'Blog ini.....
amacm kowg??cehat x???

Today nk story cikit...
perkahwinan kawan baek sy..hehehe...

selamat pengantin baru kawan ku...hehehe

akhirnya KAWAN sy b'kahwin juga...dan tinggal alh aku sowg yg membujang..heheh...

ini sume pic sekitar majlis perkahwinan KAWAN aku....tp aku x ley nk upload byk coz yg len uh aku nk wat memory..heheh..





























                                                Me With my baby...MUHAMMAD ILHAM.......

oueky ini jew pic yg aku ley share at kowyg........

to my luvelly luvelly fwen selamat pengantin baru to u hope kekal hingga ke akhir hayat kaw and ingat hanya maut yg boley oisah kan kita oueky bro........

SELAMAT PENGANTIN BARU from my heart......
Adah & Family.....huhuhu....

Friday, 24 June 2011

senyum dalam tangisan!

Salam....
Jumpe lg kite....kowg cm ner??cehat x??
hehehe
Today nk story cikit......

Y??smp skunk aku masih x ley lupe kan ko??!
Aku akan mengalirkan air mata aku bila aku melihat kebahagian ko bersma dye...
Adakan aku masih SAYANG at dye??
Adakkah aku masih MEMERLUKAN dye??

Aku tahu now dye da happy nan life dye
and owg BARU yg bertahta d'HATI dye.....
Tp aku xley nk tipu diri aku
Yang aku masih SAYANG and MEMERLUKAN dye di sisi aku dan diHATI aku.....
Adakah harapan aku untuk MENYENTUH nyew untuk terakhir kali SEBELUM aku MENUTUP MATA KU ini.......

Kini sudah 2 bln aku hidup tanpa CINTA NYE.....
Hampir setiap hari aku rasa dalam hati ini KOSONG
walaupun aku sudah menemui CINTA baru aku.....
aku xboley tipu hati aku juga yg aku masih MERINDUI NYEW,,,,
Adakah dye pown rase begitu??!
aku memang mengharapkan dye rase begitu..
tp aku hanay mampu b'doa untuk semua itu....
aku hanay mampu menyentuh nya di dalam setiap mimpi2 ku...

Sekarang yg aku mampu hanyalah TERSENYUM dalam KESEDIHAN yang teramat dalam.....
Aku harap agar kau terus tersenyum tanpa kau menoleh kebelakang........
Berlarilah kehadapan untuk mengejar KEBAHAGIAN kau
yang telah menanti
dan
ingatlah bahawa aku disi sentiasa MENYAYANGI,MEMERLUKAN
cebisan cinta mu itu....
dan
aku di sini akan sentiasa menjaga SERPIHAN cinta kita
sesungguh nye kita tidak akan bersama di MUKA bumi ini...namun mungkin HATI kita akan bersama selamanya........

Akan selalu ku ingat ku dalam setiap DOA ku......
aku berharap agar kau tidak membuang MEMORY kita semasa kita BERSAMA....

Sekarang aku hanay minta satu dari kau supaya kamu dapat menjaga PERMAISURI itu dengan BAIK,
tolong jaga hati nye kerana hati seorg wanita mudah tersentuh
tolong sayangi nye seperti mana aku pernah MANYAYANGI kau...
peliharalah CINTA kamu sebaik mungkin...
aku hanay mampu berDOA untuk KEBAHAGIAN kau.....
dan aku akan selalu MENCINTAI mu walaupun aku sudah memiliki cinta baru.....
CINTA ku pada mu xkan pernah luntur di hati ini.......

SAYANG AKU AKAN KENANG MU DLAM SETIAP DOA KU!!!!!!



Tuesday, 21 June 2011

maap kan kaw????ermmmm!

salam....
Hye jumpe lg..

Today nk story mory about seowg HAMBA ALLAH ne yg da wat slh..
now dye mintak maap......should i maap an dye???
bkn x nk maap an dye tp LUKA di HATI blom sembuh ag....


Nk kate bnd nie KECIK x bg aku coz hahah
aku sayang sgt at dye time uh...bkn time uh jew smp skunk aku sayang dye....

after katoi  knape bru nk mintak maap??
knape dlu2 dye xnk berterus terang???...
patutkah aku maap an ko????





Tapi aku rase ssh sgt nk bg kesalahan nie at ko....

maybe aku ley maap an ko,
ag pown memaafkan uh bnd bgs an..
tp ssh gak lau nk memaafkan owg yg b'sangkut dgn pewasaan nie....

maybe i will maap kan ko tp not now coz now aku rase mara2 giler at kaw...
ag pown lau aku x maapkan kaw idop ko pown x tenag kan...
tp pew ley wat luka uh ssh nk semboh.....
lagi satu lau ko nk mintak maap tolong JGN melalui SMS....
aku xsuke lah...
time ko SAYANG aku ley lak ko ckp dpn mate aku..
nape time nk mintak maap ko xley ckp dpn mate aku???
y????
should i know????...

Oueky smp sini jew...
to HAMBA ALLAH uh maybe lah aku ley maap an ko...
tp ko tau an aku jenis owg cm ner......
SUSAH sgt nk maap kan owg...
hope u will happy with someone loving u so much...
hope ko ley jage diri kaw uh....
but lau nk mintak maap dgn aku TOLONG jgn bagi SMS at aku lg
terus datang umah aku oueky...
sowy syang cannot maap an u for now,tommorow,and i dont know untill when...
sorry2..........

Monday, 20 June 2011

So.....erm....!ntah ler

Hye...jumpe ag...

hehehehe....
cm kowg sehat???and cm ner FATHERS DAY????oueky x??
Untung lah an kowng adew DAD yg dok satu umah nan kowg...
adew gak rase kasih sayang uh......
x cm aku yg 19thn aku hny dok ngan MOM aku jer....
erk!!jeles pown dew gak an tgk owg sume adew DAD...

Oueky now aku btol2 hot nan soWNG mamat nie...
hehehe!
aku tau ler awek ko CUN,HOT.and.....
ckp ler at awek lu uh jgn SOK SUCI dpn BALAK dye ley x??
aku BENCI giler tgk pompuan cm uh......
aku tau aku nie x bek,yew aku mengaku aku nie jaat....
tp xdew ah aku nk hipokrit weyh....
Oueky fine!mmg lelaki like pompuan yg bek2 an??
tp tolong ah jgn berlakon dpn BALAK kaw uh.......
SOK SUCI,PURE2 BAIK LAH...an...lau skunk ko wat cm uh nty ko da kawen keluar lak
perangai CM HANTU RAYA hahaha....time uh baru ler ko tau langit uh tinggi kew rendah weyh....

Nasihat aku for pompuan uh TOLONG AH JGN NK POYO DEPAN BALAK KO...
and for blelaki uh....TOLONG NASIHAT AN AWEK KO UH JGN SOK SUCI,JGN PURE2 BEK,JGN PURE2 SOPAN LER..WEYH....

Oueky FULLSTOP....xbek gak kutuk2 owg at blog nie...tp adew aku kesah blog aku an..??hehe..

oueky kesimpulannyew...pls be ur self......and pls dont be another person oueky??!heheh

Thursday, 16 June 2011

Yes!sy t'ingin sgt2..hehehe

Hye....Jumpe ag...
Today just nk share pew yg kurase skunk....
nak tau.heheh
nie dye

Now hati aku b'bunge..hahhah....

sebab ini lah..hehehe
sayang bile nk masuk minang..heheh
xmalu nyew..hahahah
oueky aku nk show at kowng
WEDDING DRESSES yg aku idam an at kowng...

Tgk......Simple kan..heheheh

aku ske colour dye..heheh GARANG nyew....

lau ley dpt yg cm nie pown oueky gak..heheheh

lg simple kan..hehehe

oueky au aku padan kan dgn yg nie cun x???
                                                                           or
oueky kan??simple sgt..heheh
oueky now hati sy berbunge2 pasal nie lah...
hahahha...
yes...sy da gatal..heheh...xdew lah....tp sume owg dew perasaan uh an...
so aku harap kowng doa2 an lah aku yup..heheh...
oueky sayang skunk u kne blaja bace doa mam then .......hehe masuk lah minang..hehe....

oueky smp sini jew nty aku update ag yup..hehehe

Wednesday, 15 June 2011

SAYANG!SAYA CURANG...........

Hye....jumpe lg..huhuhuhu

Last week cuti...aku g jenjalan sama kawan2....heheh
Mlm minggu aku g dating...
then sok pg aku g berdating ngan kawan2 aku..
heheh
sayang sy da curang ngan awak..heheheh

Oueky!kami semua g Jusco Bukit Tinggi....
Dari mlm smp ke siang aku g sane Bley??

Hahahaha X bla weyh...

                                                       Oueky nie June Jamil...MY BFF..hehehe


                                                 Oueky mereka b'2 MY BFF

dari kol 12.00PM untill 05.30 PM aku lepak at jj uh aku x tau pew yg ktowg wat..

heheheh
yg x bla c Farah
ha nie lah dye c Farah uh....
anak mak sblm kol 6 PM kne blk .hahahah
keco ler cm bdk2 ler..hahahaha

Aku g JJ nk carik shampoo jew..hahah
last2 kasut yg aku bli oueky?!
hahahahahah

                                                     Oueky..Ini aku nan Aslan Salleh....
bergaya bersama Camera idaman aku..hahahh...
bile lah mak kau nkbli kan Camera ini..heheheh
Sayang jgn jeles yup...dye kawan saya...
oueky Fine!aku pendek dari ko..hahahahah.......

Tiba Jam 03.45PM kami masuk cinema lg tgk citer GANAS UH...
hahahaha tp best kowt kali ini aku yg bayar tiket bley....hahah

Kuar cinema kami jlan menuju ke pintu keluar


                                                        Oueky pic ni kowg amik time aku nk blk kan..hahaha
                                                               (dye kawan sy yg sy ske,coz lau dye senyum mate dye xterbukak)

hahahahaha
Etu lah kisah kami b'5 ke jj dye sowng je kumbang..hahaha...janji ade penyeri nyew kan..???

smp sini jew next week aku up date ag lah yew...maybe lau aku panjang umo aku akan update lah..oueky...tq guy's sudi teman an aku bli kasut yg ermm....
happy sgt lah..
luv u all's...

Monday, 6 June 2011

kaki aku sakit....

Ah....kembali bekerja....

aku nk citer selame aku cuti 2 hari nie...
aku pown x tau pew aku wat....
time owg sume tdo aku bgn.....
time owg bgn aku tdo..
hahahaha
sengal...etuh lah dye......

Beronok-ronok b'sama yg tersayang.
huhuhu
hampeh kaki aku lebam sbb nk nek atas kapal..
tu lah owg da ckp mlm2 jgn kuar..kan da sakit..
but aku happy ah mlm uh...tq sayang......
and sok mlm nyew lak aku g kenduri 'KAWAN' aku...
ala...dye jempot aku dtg jew ah an?an?
then pas aku g kenduri my laling bwk aku g tgk movie....
alahai.
aku engat an story uh seram lah sgt tp...
adesh citer uh wat aku gelak jew...adesh...
wang wit laki aku jew bli tiket uh......

btu never mind....
I btol2 happy mlm uh coz..tet..
hahaha
tq sayang...net time x yah ah nk sgt tgk citer seram
wat popcorn uh abis jew..
and wat I pny pewot sakit ler sayang..
hahahahah...
this week kite tgk citer
gans lak eak yang..huhuhuhu....
THNKS  lay sayang U da wat hari2 I ceria skunk..huhuhu.
LUV u soooooooooo much......:-)