Wednesday, 15 June 2011

SAYANG!SAYA CURANG...........

Hye....jumpe lg..huhuhuhu

Last week cuti...aku g jenjalan sama kawan2....heheh
Mlm minggu aku g dating...
then sok pg aku g berdating ngan kawan2 aku..
heheh
sayang sy da curang ngan awak..heheheh

Oueky!kami semua g Jusco Bukit Tinggi....
Dari mlm smp ke siang aku g sane Bley??

Hahahaha X bla weyh...

                                                       Oueky nie June Jamil...MY BFF..hehehe


                                                 Oueky mereka b'2 MY BFF

dari kol 12.00PM untill 05.30 PM aku lepak at jj uh aku x tau pew yg ktowg wat..

heheheh
yg x bla c Farah
ha nie lah dye c Farah uh....
anak mak sblm kol 6 PM kne blk .hahahah
keco ler cm bdk2 ler..hahahaha

Aku g JJ nk carik shampoo jew..hahah
last2 kasut yg aku bli oueky?!
hahahahahah

                                                     Oueky..Ini aku nan Aslan Salleh....
bergaya bersama Camera idaman aku..hahahh...
bile lah mak kau nkbli kan Camera ini..heheheh
Sayang jgn jeles yup...dye kawan saya...
oueky Fine!aku pendek dari ko..hahahahah.......

Tiba Jam 03.45PM kami masuk cinema lg tgk citer GANAS UH...
hahahaha tp best kowt kali ini aku yg bayar tiket bley....hahah

Kuar cinema kami jlan menuju ke pintu keluar


                                                        Oueky pic ni kowg amik time aku nk blk kan..hahaha
                                                               (dye kawan sy yg sy ske,coz lau dye senyum mate dye xterbukak)

hahahahaha
Etu lah kisah kami b'5 ke jj dye sowng je kumbang..hahaha...janji ade penyeri nyew kan..???

smp sini jew next week aku up date ag lah yew...maybe lau aku panjang umo aku akan update lah..oueky...tq guy's sudi teman an aku bli kasut yg ermm....
happy sgt lah..
luv u all's...

No comments:

Post a Comment