Saturday, 25 February 2017

SECOND TRIP!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama sangat rasa tak update blog ni...
Saje nak terobek pegi taiwan hari tu.
Awal-awal subuh bangun keluar kampung sunyi je xde orang....  
Tapi semangat punya pasal aku gagahkan diri jugak.. Hahahaha
At first dapat tiket duduk sebelah orang lain sebabkan flight delay lepas tuh dah macam bangla masuk malaysia dah keadaan dekat airport tu last-last pihak Cathay Pacific  bagi tiket baru duduk lah sebelah leng chai muda.. Pon boleh lah... Yang penting selama 8jam perjalanan ke taiwan dan transit  dekat Hong Kong tu aku tido sahaje lah.   Ngantu gila beb.. Yelah kene bagun awal pagi plak.. Hareee. 
Badan sebenarnye penat sebab terkejar-kejar saat dekat KLIA@2 tu tapi senyum jer lah sebab dah pakai sticker konon-konon staff Cathay Pacific lah tuh padahal dah lambat gila masa tuh! 
Sampai je Taiwan dah malam + penat +lapar+ngantuk.. Cehh
Dah touch down pegi makan so makan ape yang hado.. 

Sajian masa dekat taiwan. 


orang kata kalau pergi TAIWAN tak sah kalau tak pergi 101 TOWER...sebab nak naik tu kene beratur panjang bagai nak gila dan kene pulak diri tengah demam so kita shopping jer lah dekat dalam tuh..😓











P/S :kalau nak pergi TAIWAn ni panas dia kalah dekat malaysia eyen masa dia sama dengan malaysia...pukol 8 pagi penas dia macam pukol 4 petang...gila memang gila..


No comments:

Post a Comment