Tuesday, 7 August 2012

Kawan Oh! Kawan.

Salam satu Malaysia!!!

Kawan Lupa Kawan!!oueky tabiat ini dah sebati dalam dunia ini kan??kan??kan??
Dalam hidup ini berkawan adalah satu perkara yang mesti berlaku dan dialami oleh setiap manusia..Insan bernama kawan tuh jangan time susah jer korang tetiba jadik kawan then time dah senang and duit dah berkepuk dalam dompet tuh korang terus buad-buad tak kenal pulak kawan time korang susah dulu..What the Fish!!Korang kene ingat jasa dorang time korang susah dulu.Dorang sanggup tahan kehendak dorang hanya untuk korang punya hal.Hanya semata-mata dorang nak tolong korang yang bernama KAWAN!!Then bila korang dah senang korang lupakan jer kawan korang tuh.Aiyak!!kadang-kadang aku pown terasa hati dengan kawan yang macam nie.Bila Time susah dengan segara mintak tolong...time tuh lah 'Aku nie kawan baik kau lah,apelah'then bila dah senang and aku pulak yang tengah susah huh!!tanya kabar pown haremmmmmmm...ish!!ish!!ish!!!

P/S:Dan ingatlah kepaa manusia bahawa hidup ini umpama roda,sekarang kita diatas bersama kawan-kawan bergelak ketawa tetapi bila korang susah nanty tak ada siapa yang berada di sebelah korang.
Jadi hargailah kawan anda sementara mereka masih ada sebab bila mereka sah tak ade korang yang akan menyesal nanty!

No comments:

Post a Comment