Wednesday, 22 February 2012

ade aku kesah!!bla..bla.bla...

Selamat Pagi!!!!
Hokey pagi ni aku rasa amat lah tersangat2 GEMBIRA....ape sebab musabab-nye pown aku taktau...even saat nie aku ade merasakan sedikit kesedihan atas sebab sebab yg tak patut nak disedih kan...urmm!tapi aku bersyukur coz dapat jugak dye bertemu jodoh..haha..
ok stop story pasal HAMBA ALLAH yg membuaddkan aku sedih pagi-pagi nie...hukhukhuk!(lap air mata jap)



Hokey korang semua nmpk x aku sedang senyum sampai ketelinga tuh??heheh 
hokey just nk bg tau even da lame aku tak story pasal ini olang..yelah memasing bz sampai tido pown xmasuk dye dalam mimpi aku...hakhakhak...see teruk+bz sgtlah ken..
last jumpa pown time cuti raya cina..tuh pown kejap je....tp terkejut + teruja +segala bagailahkan...
when dye datang tuh...hahaha i like that part...coz dye selalu datang rumah saya tanpa menelepon or menghantar sms..tetiba buka pintu jer ade lah kereta dye dpn rumah..hahah..bayangkan time tuh aku tgh serabai baru bangun tdo ke hape ker kan??seb baik lah tak penah aku bgn tdo dye datang..huh!if tak jenuh ler nk mendengar celoteh yg membuadd ku jatuh cinta padanya itu..ahaks!
Disini aku nak bagi tahu satu negara..eh eh eh kalau boley satu dunia nie aku nak bagi tahu yang aku nakberTERIMA KASIH dekat DYE coz selalu buadd aku tersenyum,selalu buadd aku marah even aku tak tunjuk dekat DYE,selalu buadd aku ketawa tak henti2 bila dgr DYE nyanyi...hahah,selalu datang mengejut dekat rumah..selalu membuaddkan mak aku ketawa when he come to my home..hahah disaat U change my mind about life,Saat DYE mengubah hidup aku dari yang teruk hingga ke sekarang..(ermmm banyak perubahan)
Saat DYe senyum pada aku every single second..dan banyak lagi aku pown tak tahu cam ner nak taip lagi..hehe banyak sangat dye mengubah hidup aku..
Hokey the important this is I JUST WANT HIM TO KNOW THAT I REALLY REALLY REALLY LOVE HIM SOOOOOOOOOOO MUCH AND I NEED HIM IN MY LIFE........
tak kesah lah orang nak cakap ape pasal DYE,aku pown tak kesah sangat pasal perangai DYE coz aku telah terima DYE seadanya......dan dan dan aku dah tak kesah tentang persepsi orang tentang kami.....dan kini yang aku tahu is aku betol betol SAYANG DEKAT DYE KETAT KETAT...eh eh eh tak boley nak ketat sangat nanty tak boly bernafas lah my mr.A tuh..heheh
Oueky sampai disini dulu aku story kegembiraan aku..hekhekhek...sok lusa aku try to update my blog ya....

This photo just want to share with u'll

HAPPY TOGETHER..ahaks!!
:-)




2 comments:

  1. salam..

    singgah sini kali pertama sambil folo..

    ReplyDelete
  2. Sekamar Rindu..
    salam.....
    tq follow..

    ReplyDelete