Saturday, 5 November 2011

HAPPY BUFDAY TO ME!!!erk!!


Salam...jumpe lagi di ruang ini...
Today just nk story citer HAPPY + MALU....

Nak tau yg HAPPY-nye ape???
Ha nie dye....



Hahaha...actually today is 5/11/2011 right??
Hahahah then tomorrow baru lah 06/11/2011 my bufday
But my boss with my opis mate da celeb bufday aku today..hakhakhak...

Sepatot aku nk potong kek nie with my best friend Jacky Lim but hahaha...dye xnk ape lah....yelah bufday dye 26/10/2011 jarak 1week je kan..so xde hall ah nk potong sesame...
TAPI....hahaha....name at atas kek tuh name aku jer..heheh
So aku potong ler sowng2...
Kahkahkahkah....
Kau ade name penuh cm tuh??hehehe
TQ to ABG HENSEM yg blikan kek nie dan yg tolong amik kan gamba aku yg like GEDIX2 nie...
Huhuhu....JASA  dan BUDI BAIK mu akan ku kenang hingga akhir hayat,...
Wah ayat nk bermadah jer....





Pemaksaan tersenyum!!huhuhu..ade bakat kan ABG HENSEM kameraman nie...hakhakhak....
Dari aku bergamba cm bdk GEDIX skunk jadik budak GEMBIRA...haha
soooOOOO good..hakhakhak...
maaf lah yer kek nie kowg tgk jer lah yg dpt mkn cume kami..huhuhu...
my bos ask to buy the kek at pasar tepi jalan.but u see how kind him
go to SECRET RECEPIS and buy this cake..huhu tq sooo much ABG HENSEM...




1 2 3.tiup..hakghakhak..kek da potong baru ingat nk tiup lilin...
Heheheheh
Kelaka sgt coz aku nebes giler...maner xnye kan ABG HENSEM dok dpn peganga kamera..hahha
Cm nk jatuh jantung nie..huhu
BTW  i don’t know what my wish...hahahah..
Coz today is not my bufday so nothing to say in my heart....
Only one...that ABG HENSEM at front of me can be my HUBBY...hahahah




Pemaksaan kali ke-2 potong kek..hahahah
Last wors THANK YOU so much to u’ll...
My Boss Michael Chong,Mary Chong,Ms.Loo,Ms.Meena,Jacky Lim(My Best Friend dan merangkap My Big Brother),Uncle Loga and Alan(ABG HENSEM yg snap pic aku dan beli kek nie)....tq soo much....

Ape aktiviti aku mlm nie??tup 12.00AM???hahah aku harap ada lah yg mengwish my bufaday..hakhak...mmg stok aku dok umah coz hny dye jerr yg aku harap tuk celeb bufday aku..huhu tu pown kalo dye sudi after katanya aku nie penipu..adn blab la bla...heheh

THANK YOU so much all my dear...



No comments:

Post a Comment