Tuesday, 6 December 2011

TIRED!!!

Salam to all blogger and sume membe2 yg terbace and tersinggah at blog ini...
Uhuk!!
Oueky nampak x gambar at atas nie???
ha itu lah story dye....
aku penat tuk hari semalam....
mule2 padah hari sabtu aku PONTENG kerja gara2 nk p shopping....
kedua padah sebab salah satu ofice mate aku da benti kerja....
argg!!mmg parah kepenatan aku smlm.......
selalu aku blk kerja kol 18:00PM 
but smlm...mak ai...OTW blk mak aku call 10x nape xsmp2 umah ag...
Kuar ofice dekat2 kol 19:00PM boley....
Sebab musababnye is aku kne tutup segala pintu dan segala lampu yg ado di ofices aku...
maner xnye da lah Boss aku xdtg...(dye ponteng gak uh)
pas uh terpaksa tunggu pengarang jantung buah tembikai aku tue
siapkan kerja...ape pny kawan lah buadd kerja lambat giler....
da la aku pnt seharian(tpdok09jer)
hahaha...siyes penat....menda yg aku xsuke buadd now aku kne buadd..nk tau x hape kejadah menda yg aku kne wat..ish2!! maybe bg korang senang tp aku xsuke buadd
is..........Print After Repair Photo(kereta)
yelah sebelum nie ade org yg print but dye benti kerja now aku yg kne buadd....
hahahahah...mcm good2 jer.......
hati menjerikt...
"Boss copat ler carik new staff aku da xtahan da nie"
ha kau...sgt bgs ofice mate aku tu kan...awl2 da bla...bkn nk ajak aku sekali benti kerja...
ayo-yo yo.....
tp xpe lahkan demi sesuap nasik ape pown aku redah jer...tp pnt nye jgn ckp ah...
hope hari nie boley blk copat...den nk tgk NADA CINTA ni boss....
ahahahaha.....
moral of the story is....
lakukan kerja dgn ikhlas....
P/S:to Mr:A byk syok ah bla cm tu jer meninggalkan kerja yg *&^$%( at aku..ahaks!!

2 comments:

  1. naddiy sahat@opkos..hehehe...
    suke tgk vito lak uh

    ReplyDelete