Monday, 11 July 2011

kesah kami...........

salam..............
hahaha...skunk nk story ag satu citer....

semalam after aku blk dri majlis uh teros call kawan aku and all my hero....(adk2 sedare aku nan abg sedare aku lah)hehehe
aku nan downg g jenjalan..hahah busan dok umah pny pasal an....
kami g tgk wayang....
alahai...xtau citer pew nk tgk last2 aku beratur pny panjang aku bli tikt citer..
'TOLONG!AWEK AKU PONTIANAK.'
oueky citer dye klaka giler..ah....skunk aku nk share pic yg ktowg amik tme at jj.....




tara..................ni lah my hero...maner aku g mesti aku bwk mereka....hahaha.....



yg tengah uh konon nyew shomel lah kan...nie lah muke2 yg xsempat nk rest..blk pds jew terus angkat kunci jln g tgk wayang..hahahah......




oueky nie abg sedara aku....konon nyew ensem ah tuh..hahaha..



ha ie abg sedare aku nan awek dye....cun x???hehehe



ni aku nan KAWAN aku merangkap PAKCIK aku dan merangkap ABAG aku coz aku an xda abg so dye lah tempat aku meluahkan PERASAAN,B'MANJE2..hheheheheh....lau aku g memaner aku pown bwk dye nie gak...smp owg ckp dye nie pakwe aku..hahaha..




Yang nie lah muke2 yg selalu menghabiskan DOIT aku..hehehe...he's all my hero lah....




da dtg giler dye bkn nk g fitting room..hahahahah...da serupa BANGLA da weyh bang......



cm pakwe aku an dye nie...dye lah yg d'katakan adk aku coz byk owg cakap muke kami seiras...hahaha...oueky ah tuh adew gak adk walaupon bkn satu mak satu bapak..tp kami satu atok satu nenek..hehehe



hahaha muke pecah umah.....cm taik jew....
oueky nie lah kesah kami ber8 g tgk wayang...gilerrrrrrrrrr..heheh...but i luv u'll so much lah...coz nk spend time nan aku walaupon agak memarakan an coz aku tunggu kowg lambat giler lah kan...hehe
oueky smp sini nty aku update ag...take care all my hero's ya..hehehe..
:-)

No comments:

Post a Comment