Saturday, 2 July 2011

welcom fwen............

salam....jumpe lg kite..hehehe
sebab BOSAN dok opis sowg2
and aku x tau nk wat pew...aku update jew lah blog..heheheh

Amacam??kowng sehat kew??
hope kowng sehat2 cm aku lah yup....
oueky hari nie aku nk story sikit pasal aku happy giler...
sebab first time aku bwk BLC 9**7 aku tuh dgn kelajuan tahap
hahahaha.......kaw2 pny lahh...
lapo pny pasal kan so aku wat hal lah....ag pown xdew shape kesah coz td time aku pecut uh...
at HIGHWAY xdew byk kenderaan...hehehe.......
ni lah time nyew aku nak REM-IT...HAHAHAH

Oueky bkn pasal tuh jew aku nk citer...
Now aku nk citer pasal...
aku da dpt KAWAN baru........
nak tau shape???
jeng       jeng           jeng......





                                                            kaw pny pic skunk da masuk aku pny blog..hahaha
ha nie lah dye......
name aku xley nk bg tau coz dye nie hahahaha...
cepat pewsa lah katekan...hahaha
nk citer pasal dye cm ner aku ley t'kawan ngan dye......
dye nie pown BIOL cm aku gak
senang citer kami b'dua sekepale lah....
oatak mereng,gilew tahap dewa....
dan hanya kami jew yg paham pew yg ami taip...hahah
lau aku dew prob aku akan rujuk at dye coz dye an ag TUA dari aku...(sowwy bro tuh HAKIKAT)......
HAHAHA....
lau dye adew prob pown dye akan rujuk at aku gak coz aku kan adk....hehehe
kengkadang aku pown PELIK layan dye..hahaha
sbb hny kami jew yg tahu..hahaha........
adew hati dye nk KARATE aku.....
dye engat dye shape...alamak.....POYO'S sgt.....hehe
WELCOM TO MY LIFE MY NEW FWEN....

DAN
aku x kan lpe kawan lelame aku




Oueky dye...cun kan??hehe...OPS!jumpe aku dlu lau nk B'KAWAN nan dye..hehehe

dye nie lah kawan aku yg dulu2 aku rapat lah sgt nan dye tp aku x tau sejak biler aku rapat nan dye..
smp nak mam KATAK BAKAR & SUP CACING pown shesame..hahah..
lagi giler kami kan..heheh
oueky now aku da ops bkn aku dye da jdk kawan BAEK aku........walaupon aku daknal dye since darjah 6 kteowg xpnh la rapat sgt..hehe...skunk mam POPCORD pown kongsi...YEW SAYA KEDEKUT...
dye ni pown same gak nan BADAK SUMBU at atas uh....lau dew prob dye akan citer at aku....for her....as my luvellu fwen and my..sayang aku akan jdk pendengar setia....aku da anggap kaw cm RADIO ROSAK umah aku....heheheh
lau aku dew prob pown aku akan share at dye...kire aku pown da serupa TV ROSAK AT UMAH DYE LAH........heheheh
lau xdew dye time uh aku xtau lah pew jdk at aku...hehehe....dye dan mem aku satu ag yg bg aku semangat tuk aku terus kan kehidupan aku.......
tq to my luvelly fwen....kawong da wat aku happy walaupon kadang2 agak.......
tq to my BUNCIT ayam...
and my CUN2 fwen......hehehe
lau xdew kowng hancur idop aku weyh.........
maybe aku da dok dlm jail weyh.......
tq to kowng ah coz SUDI nak jdk KAWAN aku...
aku akan kenang smp aku tutop mate nty......:-)

2 comments:

  1. Pic no 1 : macho! :-]
    Pic nk.2 : sangat cumeell. Bile aku leh jmpe beliau??

    ReplyDelete
  2. hahahaha....
    Pic No 1:macho lah sgt...hehehe...jgn post lerrr...nty dye pewasan sgt uh....

    pic no 2:hehehe...tgk dlu kawan dye shape tuh...hahahaha.........nk jumpe dye eak??pas jumpe aku jumpe pak dye lak oueky???hahaha

    ReplyDelete