Friday, 22 July 2011

terima kasih sayang...........

Hye.....
Jumpe ag kite....oueky today aku x nk story jiwang2 ag...heheh
da byk entry aku ayat bebunge ang jiwang kan??heheheh

Oueky!story hari nie tentang bagaimana aku nk ucapkan tanda TERIMA KASIH aku at seorang hamba ALLAH NIE..........
mmg aku knal DYE nie da lame lah kan...aku rase da 2 tahun....uh ley tahan gak dye dgn perangai aku yg xbtol2 nieyh...
hehehe....when dye masuk dlm hati aku tuk beberapa minggu yg dulu aku rase diri aku mcm d'hargai,aku rase kan lau aku dok lepak sesame DYE cm safe gilerrr lah....
mmg DYE pown cm aku gak......OTAK da mereng tahap dewa..
kire after kes aku dulu uh DYE ley terima aku seadanya walaupon DYE  xsebaik yg dulu tp
DYE tau cm ner nk wat aku happy dgn gelak tawa DYE........
DYE tau cm ner nk wat hati aku yg sedey kembali ceria
DYE tau cm ner nk wat aku rase selesa nan DYE.......
dan biler aku da SAYANG sgt at DYE.....adew jew halangan yg xbg kami b'same...
oueky itu mungkin dah takdir kan.....
aku dan DYE xdew jodoh.....so aku akan belajar care tuk menerima takdir itu.....
dlam mase beberapa minggu uh...huhuhu
aku x tau cm ner gambar kan kegembiraan aku bersama DYE......
aku rase nie lah MEMORY yg indah aku penah kutip..........
dan memory tuh akan ku simpan di dalam ingatan aku tuk selamanya.....
aku nak ucap kan byk2 byk2 byk2 terima kasih at DYE....coz DYE sudi singgah d'hati kecil aku yg x dew taman bunga nie..hahahaha..........
DYE sudi layan kerenah MAK aku yg suke sgt b'cerita at DYE.....
btol2 aku x tau cm ner aku na ucap benda nie at DYE..........
aku harap aku ade peluang tuk bercakap dgn DYE.......
coz aku x tau smp biler aku nk berdiam diri.....
last kate2 aku is....aku harap DYE happy dgn life DYE,aku harap DYE ley berdikari tanpa aku,aku harap DYE ley masak apew yg aku ajar dulu2 tuh....
just one thing i need him know that i really30000x luv him so much...........
i don't know hw my life without him,tanpa cinta nye...tanpa perhatian nyew...huhuhu.....(alamak tersedey pulak...)
and last aku pny hasrat is if i can hug him tuk beberapa minit pown jadi lah sebelum aku menutup mate..........
aku harap sgt2 aku dapat PELUK DYE kuat2 hati aku..........
only one thing  need him to really22222x know that i really2 luve him soooooooooo much.......

THANK YOU FOR EVERYTHING SAYANG...
I AKAN INGAT DAN HARGAI SEMUA NYEW TENTANG KITA.....
HOPE U POWN AKAN INGAT DAN HARGAI SEMUA BEVDA YG KITA LALUI TUK BEBERAPA MINGGU INI....
LUV U SOOO MUCH......:-) 

2 comments:

  1. ahahahah .. kau mmg xabis2 nak bersayang2 ,,

    ReplyDelete
  2. kaw giler x sayang...DYE lah yg wad aku happy balik au....walaupon DYE x bek cm dulu....OPS!bek kew yg dulu...hahaha..kaw jeles kan aku xsayang kaw cm ner aku sayang DYE?????lalalalalala

    ReplyDelete