Monday, 12 September 2011

Samsung galaxy + Carlo Rino....

Hye Jumpe lagi kite..heheh
semalam hari ahad  oueky...
aku bersama 3 owg manusia yg hehehe...ke Jusco Bukit Tinggi...
sebetulnye jalan g sane nk carik

benda nie lah yg aku nk carik....
g Maxis xde stok...best giler lah kan...sbb aku tunggu at situ lame giler....
then g Digi owg tuh ckp xde jual..best sgt2 coz lagi lame aku tunggu eeee....
then pusing2 satu Jusco tuh xdpt ape yang aku nk lah kan....
cm best je aku pusing2 satu Jusco tuh xde mende..hahaha...
Then finally aku jumpe benda nie....




ha benda nie yg aku jumpe......heheh
Bag dari Carlo Rino........
akak sedare aku ckp..kan jimat beli nie dari kao nk bli samsung tuh..
dari kao melayang RM899.00 baek kao bli nie RM296.90
hahahaha...
cm syahdu je nada dye bg tau at aku kan...
dlm hati aku da hot nie...benda yg aku nk xdpt kan....
ish......
tp btol lah ape yg dye ckp.....dari aku melayangkan duit aku sebanyak RM899.00
bek bli benda nie RM296.90 je..kan ade baki wit tuh..hehehe......siap bayar balik.....

heheheh....da masuk air dlm kete..hehe
yg at belakang uh lambat sgt bukak seatbelt...dan agak menyibuk je lah kan....
ha nie lah muke2 sepupu aku yg....hehehe
yg belakang pakai cemin mate uh.....sebuk je nie..hehehe.........
konon nye cun ler tuh kan......


hehehe..xpuas hati pny pasal...nk jugak budak gedik nie.....
tepat jam 06.30 PM kami sume sampai rumah kowt....then sambung makan Big Apple yg di bayar oleh akak sepupu aku..heheheh
bkn selalu dye belanje aku kan...heheh
-TAMAT- sudah cerita kami mencari benda yg xdpt kan..hehehe...oueky...
selesai...nty aku sambung ag...bubuy....

1 comment: