Monday, 26 September 2011

seronok +penat

Salam jumpe ag di blog aku yg SERABAI alam nie kan...
tp ape aku kesah ku pny blog..lalalala

oueky weekend yg seronok +memenatkan...
yg seronoknye is....g wedding kawan aku...
yg memenatkan is kenduri cukur jambol my sayang and open house sekali gus.....
tq pada yg dtg lahkan semlm tuh...ponat mak....

just nk share pic yg sempat aku snap at wedding kawan aku....

hahaha......cik FyFy and Our Artis Cik Ira...
name nk glam je dye nie....

hehehehe.......Cik Gemook nan Cik FyFy...muke dye je yg penoh nie...
hahaha our Artis Cik Ira nan Fathi....
hahahahah,,,dye suke sgt dgn FAthi tuh...
Mr.GG and Mr.Faris
hahahah...GG sowy tgn aku ade penyakit...
Mr.Faris Paling encem mlm uh...hahaha
Cik Gemook......mok nmpk JERAWAT ler..hahaha...
slh ika oueky...
3 dara pingitan...lalalala
aku nye gg je yg nmpk nie
Shah tangan pown parkinson cm aku gak lah kn story dye skunk nie..hehehe

 ika pale senget cm dye gak senget nye..heheh
hahahha....
aku nan Cik FyFy senget

all my sayang....lub u all nie
hah shape pny tangan ag terok dari aku nie....
masuk lah plak citer yg memenatkan nie..heheh
aku share je lah yup


sempat gak lah kan..owg len sebok kemas2 umah wat persiapan
last2 aku nan dak nie heheh..cn besa lah


to my adk syafiqa aku da mkn da ini barang ha...sodap nyew...


Via senget...


latarblakang x cun harap maap...


sengal...


kire PENTING gak lah job aku smlm......


nie lah mangsa utama kami...hehe

last photo....


hahaha...sebesar pipi dye kalah mak cik dye nie...
oueky nie je lah yg aku ley share...bubuy....
(aku xtau ape aku merepek nie)








No comments:

Post a Comment